Ги раззеленуваме дворовите

Ги раззеленуваме дворовите - зелени градинки за чист воздух за нашите најмили!

Во соработка со општина Аеродром, ЈУДГ “Буба Мара” во пресрет на пролетта ги раззеленува и разубавува објектите “Буба Мара” и “Сонце”.

  • Ги раззеленуваме дворовите
  • Засадивме високо стеблести дрвја
  • Зелени површини, здрава околина за нашите мали палавковци

Продолжуваме со раззеленување на објектите “Пчелка 1” и “Лавче” кои се дел од ЈУДГ “Буба Мара”

  • Зелен и поубав Аеродром за сите нас

Раззеленувањето е во приоритетите на нашите објекти во ЈУДГ “Буба Мара”

  • Чиста околина - чист воздух за сите
  • Се грижиме за животната средина и за доброто на нашите деца

Искрено Ваши,

ЈУДГ “Буба Мара”