Презентација за Првиот ден на Пролетта

Драги родители,

Социјалниот работник на ЈУДГ,,Буба Мара" за вас изработи Презентација за Првиот ден на Пролетта 21.03.2021.

Во Презентацијата има активности кои можете да ги реализирате заедно  со децата и кои се придобивките од активностите реализирани во природата.

Презентацијата може да ја погледнете на следниот линк: