Е - КАПИТОЛИЈАДА

Дневна доза креативност од нашите мали генијалци!

Децата од групите од 5-6 години од објект “Пчелка 2” учествуваа на манифестацијата “Е - Капитолијада” со изработка на еко маска од електричен отпад.