Презентација за аутизам

По повод одбележување на 2 Април Светскиот ден на свесноста за аутизмот Педагогот Маргарита Ставрова изготви презентација со цел прифаќање на различностите кај децата уште од најмала возраст.

Прифатете и сакајте најважното мото.

Презентацијата може да ја погледнете на следниот линк: