Светски ден на здравјето

Почитувани родители,

Во чест на 7-ми април, Светскиот ден на здравјето, сакам да испратам неколку пораки до Вас.
Прво да Ви се заблагодарам за почитувањето на протоколите и разбирањето кое го имате во ова време на пандемија и сакам да Ве потсетам на најзначајното нешто во нашиот живот, нашите деца, кои се наша иднина.
Да се грижиме за нив, за нивното и Вашето здравје и да им се радуваме во секое време!

Останете ми во добро здравје,
Ве поздравува Вашата
Д-р Катерина Кикерковска,
спец. семејна медицина,
ЈУДГ “Буба Мара”.

Презентацијата може да ја погледнете на следниот линк: