На лекар

Светски ден на здравјето во објект “Пчелка 2”

“На лекар”

Децата од 5-6 години од двете групи го одбележаа Светскиот ден на здравјето, 7-ми Април, преку игра и разговор за тоа како можеме да го зачуваме своето здравје, за улогата на лекарите, зошто треба да одиме на лекар, зошто треба да спортуваме и да се храниме здраво...

Здраво дете е среќно дете!