29 Април Светски ден на танцот

На денешен ден, 29 април, се прославува Светскиот ден на танцот.

Педагогот и Социјалниот работник на градинката подготвија презентација со цел да се  поттикне љубовта кон танцот.

Нашето мото е Танцувај и биди свој ...

Презентацијата може да ја погледнете на следниот линк: