Завршни претставувања на децата од 5-6 години од објект "Пчелка 1"

ШТО Е ЉУБОВ, КАЖЕТЕ МИ ВИЕ?

ДА МУ ДАДЕМЕ НА СВЕТОТ ЉУБОВ КАКО ДАР,

ДА ЗАИГРАМЕ ВО ПАР,

ЉУБОВТА Е ВОЛШЕБНА СИЛА

И ЗАТОА НА СИТЕ НИ Е МИЛА...

Слушнете ги нашите умни глави, имаат нешто важно да ни кажат, со градинката се збогуваат, за во училиште се подготвуваат...

Децата од 5-6 години од објект "Пчелка 1"

ПЕПЕРУТКИ и РИПЧИЊА