Завршни претставувања на децата од 5-6 години од објект "Буба Мара 1"

БЛАГОДАРАМ ГРАДИНКЕ "БУБА МАРА",

СЕГА НАС УЧИЛИШТЕТО НЕ БАРА,

УЧИТЕЛКИТЕ ДА БИДАТ ГОРДИ НА НАС,

ИСПРАЌАМЕ ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ ДО ВАС!

ВО УЧИЛИШТЕ ПЕТКИ ЌЕ РЕДАМ,

ВЕТУВАМ,

ЗНАЕЊЕТО НЕМА ДА ГО ШТЕДАМ!

Нашите дечиња се веќе подготвени да станат првачиња..

Завршни претставувања на деца од 5-6 години од објект "Буба Мара 1".

  • ЅВОНЧИЊА
  • СРЦИЊА
  • СУПЕР ХЕРОИ