Развој на бебето до 12 месеци

Низ постојана поддршка и следење на вашето дете, уживајте во неговиот раст и развој! 

 

- Како да се поттикне развојот на бебето до 12 месеци

- Значење на фините моторни вештини

- Предлози со активности

 

Логопед

Сања Нечовска

 

Презентацијата може да ја погледнете на следниот линк: