ЛИМОНИЈАДА во ЈУДГ “Буба Мара”

Одбележување на Денот на лимонот.

Ви благодариме што денес во дворот на објект “Сонце” дојдовте сите заедно, родители и деца, да се освежиме и да се дружиме на овогодинешната “ЛИМОНИЈАДА”.

ВКУСНА ЛИМОНАДА ЗА СИТЕ