Поддршка на Неделата на борба против гладта

Благодарност до сите деца и родители кои се вклучија во неделната акција организирана од нашата “Буба Мара” заедно со Црвениот крст на РСМ со цел да дадеме поддршка и да помогнеме на лицата во социјален ризик.

Ви благодариме за Вашиот придонес за поддршка на Неделата на борба против гладта.

Со почит,

ЈУДГ “Буба Мара”