Светски ден на штедење 31.10.2021

По повод „Светскиот ден на штедењето“ 31.10.2021, педагогот Маргарита Ставрова изготви презентација со цел да се поттикне свеста кај децата и возрасните за потребата од штедење парични средства во банка и кој е бенефит од штедењето.

Презентацијата може да ја погледнете на следниот линк: