Вредни мравчиња

Објект Лавче

Погледнете ги видеата на вредните мравчиња на следниот 

Кога мравчињата носат храна до нивната куќичка - децата развиваат концентрација и внимание, фина моторика на прстињата, трепеливост, љубопитност, истрајност.

Воспитна група од 2-4 години