Среќен роденден Скопје

Го славиме 13 ноември

Дечињата од ЈУДГ Буба Мара посакуваат

Среќен роденден Скопје...

Да се поттикнуваат децата да развивааат чувство на љубов и почит кон татковината и градот во кој живееме.