Бувчиња

Објект Лавче

Воспитна група од 2-4 години

Бувчиња

Цел - Да се развива самостојноста во истражувањето, разликувањето и именувањето на одредени текстури, бои, форми и поттикнување способност кон разликување одредени звуци.