Светски ден на детето

СВЕТСКИ ДЕН НА ДЕТЕТО

Нашите дечиња од ЈУДГ Буба Мара продолжуваат со еколошката акција... поставување садници, да ја сакаме и чуваме животната средина

Разубави го цел свет, засади дрво, засади цвет

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: