Редовно вежбам

Објект Пчелка 2

Воспитна група од 4-5 години

„Ако редовно вежбам вака со здравјето ќе немам мака“ - подвижна игра

Цел: Да се развива способноста детето да ги поставува телото и екстремитетите соодветно на намерата и да се развиваат здравите навики.