Есенска парада

Објект Пчелка 1

Испраќање на есенка

Есенска парада

Учество на сите воспитни групи

Цел: Да се поттикнува интерес и самостојност кај децата за учество во ритмички игри.

Видеото можете да го погледнете на следниот