Симболична донација на едукативни играчки

ЈУДГ Буба Мара го одбележа 3 декември - Меѓународниот ден на лицата со потешкотии во развојот со симболична донација на едукативни играчки во ОУРЦ „Д-р Златан Сремец”.

Во шаренилото на можности, децата можат многу. Секојдневно поттикнуваме, остваруваме доверба и даваме сигурност за уште многу среќни детски лица.