Еко-елка

Новогодишна еко работилница за деца и родители

Објект Буба Мара

Воспитна група од 5-6 години

Еко-елка

Цел - Да се поттикнуваат децата на изразување на креативноста,имагинацијата преку користење на разни материјали од секојдневието,изразување радост и задоволство во пресрет на Новата година.

Погледнете ги нашите дечиња како играат на песничката - Среќна Нова Година

Видеото можете да го погледнете на следниот