Дедо Мраз дојде и кај нас

Сите воспитни групи на ЈУДГ Буба Мара

Соработка со родител

„Дедо Мраз дојде и кај нас“

Детски насмевки, радувања, исполнувања, сонувања... за уште многу исполнети Новогодишни желби испратени до Дедо Мраз.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: