Многу сакам гушкање

Меѓународен ден на прегратката

Објект Буба Мара

Воспитна група од 4-5 години

Работилница во соработка со педагог Маргарита Ставрова

„Многу сакам гушкање“

Цел - Да се поттикне љубов, грижа, пријателство, охрабрување кај децата и пренесување на пријатни чувства кон своите сакани.

Гушкајте се за животот да ви биде поубав.