Благодарност

Почитувани,

Огромна благодарност до сите што се вклучија во акцијата ОД СРЦЕ ЗА ИНА

Средствата се собрани, во тек е затварање на броевите за донирање.

Средствата што се собрани денес низ сите објекти на Буба Мара утре ќе бидат уплатени на донаторската жиро сметка.

Уште еднаш покажавме колку многу можеме сите заедно!

Хуманоста пред се!