Виножито

Објект Пчелка 2

Воспитна група од 4-5 години

Поддршка за лицата со Ретки Болести

Ги Запознаваме Ретките Болести

Виножито 

#ShareYourColours

#Rarediseaseday

#rareismany

Цел - Да се поттикнат децата да ги почитуваат различностите кај другите деца и да развијат сигурноста и прифатеноста во групата.