Шарени рачиња

Објект Буба Мара 1

Воспитна група од 5-6 години

Соработка со стручен тим

Поддршка за лицата со Ретки Болести

Retki Bolesti Ohrid

Ги Запознаваме Ретките Болести

Gordana Loleska

#shreyourcolours

#alonewearerare

#togetherwearestrong

#Rarediseaseday

#rareismany

Шарени рачиња

Видеото можете да го погледнете на следниот линк: