Кокиче

Објект Буба Мара

Воспитна група од 2-3 години

"Кокиче" - ликовна игра, моделирање со пластелин

Цел: Запознавање со кокичето, предвесник на пролетта, негување навики за работа со пластелин и зацврстување на фината моторика.