Ден на пролетта - Пчелка 2

Дечињата од ЈУДГ Буба Мара од сите објекти по повод 21 март – Денот на пролетта, садеа садници и цвеќиња во дворовите на градинките со цел да се подигне еколошката свест уште од најмала возраст.

Објект Пчелка 2

Воспитни групи од 2-6 години