Ден на пролетта - Буба Мара 1

Дечињата од ЈУДГ Буба Мара од сите објекти по повод 21 март – Денот на пролетта, садеа садници и цвеќиња во дворовите на градинките со цел да се подигне еколошката свест уште од најмала возраст.

Објект Буба Мара 1

Воспитни групи од 2-6 години

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: