Посета на градоначалникот

Посета на градоначалникот Тимчо Муцунски во нашата градинка, по повод одбележувањето на 17ти роденден на Општина Аеродром.

Дечињата од ЈУДГ Буба Мара - Објект Сонце приредија ритмички точки, ликовни изложби, пароли, и со веселите песнички, ведри гласови и големи насмевки покажаа колку го сакаат својот Аеродром, општината во која растат и се развиваат.