ПЛАКЕТА и ПРИЗНАНИЕ

ЈУДГ „Буба Мара“ се здоби со ПЛАКЕТА и ПРИЗНАНИЕ за наградените „МИНИ КРЕАТИВЦИ 2022“ УЧЕСНИЦИ НА ВТОРИОТ ЛИКОВЕН КОНКУРС што се организираше во чест на 2 АПРИЛ - светскиот ден на книгата за деца.