Иде, иде голем ден Велигден

Објект Лавче

Воспитни групи од 2-4 и од 4-6 години

"Иде, иде голем ден Велигден" бојадисуваме јајца

Цел - Да се поддржуваат децата во изразување на својата креативност, сопствените идеи, мисли, чувства во пресрет на празникот Велигден.