Министерката за труд и социјална политика во посета на нашата градинка

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, заедно со градоначалникот на Општина Аеродром Златко Марин и претседателката на Советот Ивана Цветковска, денеска го посетија новиот објект на ЈУДГ „Буба Мара“.

Министерката се запозна со новите услови во градинката и зголемениот капацитет за згрижување и воспитување на деца.