Денот на независноста на нашата татковина

Нашите дечиња го одбележаја денот на независноста на нашата татковина. Преку различни активности децата низ објектите го одбележаа претстојниот празник “8ми септември” и преку песна им посакаа добредојде на новите другарчиња.