Среќен роденден Бубамаричке

Објект Буба Мара

Воспитна група од 5-6 години

Мојата градинка се вика Буба Мара

Среќен роденден Бубамаричке од твоите вредни и посветени дечиња

Видеото можете да го погледнете на следниот линк: