Светски ден на семејството

Објект Буба Мара

Воспитни групи од 4-5 години

Соработка со стручен тим

Одбележан Светскиот ден на семејството со прошетка во блиската околина на детската градинка. Децата шетаа со пароли на кои беа испишани мотивациони пораки за семејството.

Дечињата делеа пораки на случајните минувачи, пееја песнички за семејството и ги поздравуваа сите околу со добра мисла за семејните вредности.

Децата учат од нивните родители.

Родители, практикувајте љубезност и однос на почит и љубов, за вашите дечиња да ги применуваат истите вредности.