СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Почитувани родители,

Да негуваме трајни вредности на љубов, доверба, сигурност, искреност, разбирање, да ги зајакнуваме нашите семејни релации и да растеме среќни деца.

Секој ден,со посебен акцент за Денот на семејството...

А каде продолжува таа приказна ако не во нашата градинка каде што веќе со години растеме и ги учиме децата уште од најмала возраст да бидат поттикнати во секој домен од нивниот развој.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН градинке "БУБА МАРА" за уште многу убави, раскажани приказни низ детската искрена насмевка и љубов.