Во светот на детската фантазија

25 години од основањето на ЈУДГ “Буба Мара”

Оваа година ЈУДГ “Буба Мара” го одбележа својот јубилеен 25ти роденден.

По тој повод, во просториите на МОБ беше организирана завршна приредба на децата од групите од 5-6 години од сите објекти.

Децата заедно со воспитно-згрижувачкиот и стручниот кадар вредно се подготвуваа за своите точки со кои се претставија пред своите родители и многубројните гости на нивната приредба. Тие навистина не воведоа во светот на детската фантазија со својата разиграност, невиност и искрена детска радост.