Турнир во ракомет

Објект Буба Мара 1

Воспитна група од 3-4 години

Посета на спортскиот центар Марко Божиновски по повод турнирот во ракомет.

Децата проследија натпревар во ракомет и навиваа бодрејќи ги екипите.

Цел - Да се негува љубовта кон спортот и да се развива натпреварувачкиот дух.