Ден на Независноста - Приредба Буба Мара

Објект Буба Мара

Воспитна група од 5-6 години

Приредба по повод Денот на независноста - 8ми септември

Цел - Да се негува и развива чувство на љубов и почит кон својата држава.

Видеото можете да го погледнете на следниот линк: