Движи се за здравјето

Објект Пчелка 2

Воспитна група од 5-6 години

Учество на манифестацијата "Движи се за здравјето" во организација на Детски културен центар „Карпош“ - Скопје

Цел - Подобрување на моторичкиот развој кај децата од предучилишна возраст. Децата имаа можност да возат тротинети и велосипеди на платото пред фонтаната во градскиот парк.