Нула денари за дидактички материјали за нашите дечиња

Семејствата на дечињата кои ја посетуваат нашата градинка од оваа есен се ослободени од плаќањето за дидактичките материјали што се користат во секојдневниот воспитно-образовен процес.

„Нула денари за дидактички материјали“ е одлука на градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски со која се надеваме дека значително ќе се олеснат трошоците на родителите.

Ние, вработените во ЈУДГ „Буба Мара“ заедно со дечињата продолжуваме да креираме, твориме и остваруваме нови успеси. Остануваме посветени на нашите најмили, затоа што тие се нашата иднина, а секое вложување во нив е инвестиција за подобро утре на секој еден од нас.