Детенце - најубаво цвеќенце

Објект Буба Мара

Воспитна група од 3-4 години

Детенце - најубаво цвеќенце - песна

Цел - Да се поттикнува способноста за заучување на текстот и мелодијата на песната, негување самостојност и осет за ритам.

Видеото можете да го погледнете на следниот линк: