Музички инструмент - ВИОЛА

Објект Буба Мара 1

Воспитни групи од 2-3 години

Bojan Taleski

Детска недела

Гостин музичар

Музички инструмент - ВИОЛА

Видеото можете да го погледнете на следниот линк: