Благодарност

Почитувани родители/старатели, ЈУДГ „Буба Мара“ се заблагодарува на сите Вас драги родители/старатели кои земавте учество во хуманитарната акција и на Вашата хуманост.

Од срце Ви се заблагодаруваат семејствата во чии раце отидоа донациите.

Сите заедно успеавме да докажавме дека сме хумани и дека несебично даруваме онаму каде што навистина е потребно.

Мисијата на градинката е среќни деца а хуманоста е една многу важна човечка особина која може да поттикне насмевка во многу семејства. Бидете хумани, помагајте од срце, дарувајте со љубов.