Чадорче - 1

Објект Буба Мара

Воспитна група од 3-4 години

Чадорче - песна

Цел - Да се поттикне способност за заучување на текстот и мелодијата на песната и негување навика за усогласено хорово пеење.

Видеото можете да го погледнете на следниот линк: