Новогодишна честитка за моето непознато другарче - 2

По повод претстојните магични Новогодишни и Божиќни празници стручниот тим на ЈУДГ „Буба Мара“ организира Новогодишна работилница низ сите објекти.

„Новогодишна честитка за моето непознато другарче“

Цел - Изразување позитивни емоции кај децата, поттик кон запознавање нови другарчиња на еден поинаков креативен начин.