Соработка со ООУ „Лазо Ангеловски“

Новогодишните честитки за непознати другарчиња пристигнаа и во ООУ „Лазо Ангеловски“

Дечињата од објект Буба Мара и Буба Мара 1 ги посетија првачињата, ги поздравија со Новогодишни песнички и делеа честитки за уште многу насмеани детски лица.