Соработка со ООУ Александар Македонски - 2

Честитките за непознати другарчиња пристигнаа кај првачињата од ООУ Александар Македонски

Дечињата од објект Сонце им врачија честитки на првачињата и им посакаа најубави новогодишни желби.

Да другаруваме и да се радуваме и заедно да споделуваме радости...