Играат децата, играат играчките - 2

Проект Нула Отпад - Одбележување на Денот на батеријата

ИГРААТ ДЕЦАТА, ИГРААТ ИГРАЧКИТЕ

Објект Буба Мара 1

Воспитни групи од 4-6 години